Selecteer een pagina

TMN Production is specialist in plaatwerkoplossingen. Dit doen wij al sinds 1988. Met onze specifieke kennis van materialen en productietechnieken, zijn wij in staat u te voorzien van het beste advies en maatwerkproducten. Of dit nu gericht is op kleine series, constructiewerk of complete keukenconcepten; met onze proactieve en meedenkende houding stellen wij alles in het werk om samen met u op zoek te gaan naar de beste oplossing.

Door onze passie voor metaalbewerking en gezonde dosis lef durven wij verder te gaan dan waar andere zouden stoppen. Daarbij streven wij continue naar vooruitgang. We geloven dat het altijd beter en slimmer kan.

Ons verhaal

^
1988

Oprichting Tielen Metaalbewerking Nederland

In 1988 wordt Tielen Metaalbewerking Nederland opgericht in America. Het bedrijf richt zich in de beginjaren met name op apparaten voor de chemie en petrochemie industrie.

^
2021

Overname door Devapo Group en wijziging naam

In 2021 is Tielen Metaalbewerking Nederland overgenomen door de Devapo Group. De naam is destijds veranderd naar TMN Production B.V.

^
2022

Verhuizing van America naar Asten

Vlak na de overname is TMN Production B.V. verhuisd naar Stikker 28 te Asten. In hetzelfde pand is het hoofdkantoor van Devapo gevestigd.

^
2022

Introductie nieuw logo en huisstijl

In 2022 introduceert TMN Production een nieuw logo en een nieuwe huisstijl om beter herkenbaar te worden bij contacten en een uitgesproken identiteit uit te stralen.

Meer weten over wie we zijn en wat we doen?

Wist u dat wij:

  • In de beginjaren hoofdzakelijk apparaten vervaardigden voor de chemie en petrochemie industrie.
  • In 1998 een vlaaischotel produceerden met een doorsnee van Ø5070mm en onze klant hiermee de wereldrecordpoging behaalde voor het Guinnes Book of Records.
  • Voor meerdere bekende Nederlanders RVS inrichtingen & design dampafzuigkappen hebben vervaardigd.
  • Voor grote wokrestaurants / wereldkeukens totaaloplossingen bieden.
  • De RVS keuken op maat hebben geproduceerd voor het leslokaal van een bekende tv-kok.
  • Maatschappelijke bijdragen hebben geleverd door onder andere watertappunten te maken voor plattelandsbewoners in Ghana.
  • Al meer dan 20 jaar een kinderopvanghuis in India sponsoren.
  • Meubels van RVS op maat ontwikkelen en in onze eigen productiewerkplaats samenstellen voor bedrijfskantine en grootkeuken.